Egyedi Névjegykártya

A beépített szerkesztőnkkel Te magad meg tudod szerkeszteni, vagy az előre elkészített sablonok alapján személyre tudod szabni kártyádat. Ha már van kész grafikai terved, azt csak fel kell töltened! Ha a tervezés kapcsán nem vagy biztos magadban, akkor bízd ránk, és az általad küldött adatok alapján mi megtervezzük Neked!

Minden munkanapon a reggel 8 óráig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, egy munakanapos szállítási határidővel. A szállítási díj 20.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes!

A grafikai tervezés díja 7.000 Ft, melyet a kalkulátor automatikusan beleszámol az árba, ha ezt az opciót választod. A megjegyzés űrlapba írj be minden fontos infót, ami szükséges ahhoz hogy elkészíthessük a névjegyed!

Az áruházban feltüntetett árakat már nem terheli áfa!

Kalkulátor

{{nbd_fields['f1612896367818'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956565515'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956594746'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956794813'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956823697'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956887225'].invalidOption}} nem érhető el
{{nbd_fields['f1612956923139'].invalidOption}} nem érhető el

Ellenőrizze az érvénytelen mezőket és a mennyiségi bevitelt, vagy válasszon másik kombinációt!

Összegzési beállítások

{{field.title}} : {{field.value_name}}
( kosár díj)
( minden tételre)
Darabár: / darab
Kosárcikk díja / minden elem
Összesen: / {{_qty}} darab

Tábla árképzése

Tól ig Ár / 1 tétel
{{pt.from}} {{pt.up != '**' ? pt.up : 'vagy több'}}

Terv feltöltése

Terv feltöltése

Megjegyzés, instrukciók
Mentés
×

Ha már van kész grafikai terved, akkor töltsd fel, és mi elkészítjük neked a kiválasztatott paraméterek szerint a névjegykártyádat. Egyszerre több fájlt is feltölthetsz!

Ha azt szeretnéd hogy mi tervezzük meg neked a névjegykártyádat, akkor írd le milyennek képzeled el a dizájnt és töltsd fel a hozzávalókat!
Egyszerre több fájlt is feltölthetsz!

Méret

A méret tekintéteben több fajta névjegykártyát választhatsz magadnak! A “hazai szabvány‘ méret a 90 x 50 mm-es, mely a legelterjedtebb itthon. A 85 x 55 mm-es az úgynevezett “EU. méretű” névjegykártya, melyet leginkább az üzleti ügyfelek részesítenek előnyben.

Találkoztunk már ettől extrémen eltérő méretekkel is: 60 x 60 mm-es vagy 40 x 60 mm-es. Az eltérő méretek okai az egyedi design, betűméret… Ha más méretű kártyára van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hogy elkészíthessük neked.

Oldalak

Két típus közül választhatsz:

  • Az egyoldalasnál csak az egyik oldal van megnyomtatva, a másik nincs, az-az üres (ilyenkor a második oldal a papír típusától függően fehér, vagy kreatív papír esetén a papír színe),
  • a kétoldalas verziónál mindkét oldal nyomtatott.

Papír típus

350 g matt papír: Ezt a papír típus a legelterjedtebb a névjegykártyakészítés tekintetében. Felülete matt.
350 g fényes papír: Felülete fényes.
Rives Tradition: A Rives Tradition a hagyomány tiszteletét közvetíti, a kézzel merített papírok struktúráját idézi. Természetes megjelenése, kellemes tapintása miatt az egyik legnépszerűbb kreatív papír hazánkban. Finoman filcrégelt felülete tökéletes minőségben visszaadja a grafikákat, szövegeket, fotókat.
Rives Tweed : A Rives Tweed diszkrét varrott hatását a hagyományos, szorosan szőtt gyapjú szövet ihlette.
Rives Dot: A Rives Dot visszafogott geometriai textúrájú, finom pöttyökkel rendelkezik, amelyet a kortárs sportruházat és a városi táj betonja ihletett.
Rives Design: A Rives Design minta finom, hálószerű textúrát és kortárs, geometrikus identitást kölcsönöz neki.
Curious – Lustre: Anyagában színezett papír, fénylő arany és ezüst szerű részecskékkel.

Lekerekítés

A lekerekítéssel (sarkazással) plusz egyediséget vihetsz a névjegykártyádba! Megadtunk minden variációt hogy kiválaszthasd melyik mód tetszik a legjobban.

Fóliázás

A fóliázás során egy vékony fóliaréteget viszünk fel a papírra, mely növeli a papír fizikai és kémiai ellenállóképességét, ezáltal jóval tartósabb lesz, és nem utolsó sorban növeli az esztétikai mehejelenést is.

Matt fóliázás: erőteljes matt hatás érhető el, mely a kártya tapintásában is érezhető lesz.
Fényes fóliázás: fényes felület érhető el vele, az UV lakkozáshoz nagyon hasonló.

Laminálás

Laminálással egy “plasztikkártya szerű” időtálló, fényes megjelenésű kártya készíthető. A laminálással egy jóval vastagabb névjegykártyád lesz.

Grafikai tervezés

Ha ezt az opciót választod, akkor mi megtervezzük neked a névjegyedet! Ebben az esetben küldj el nekünk minden fontos információt, anyagot (kép, dokumentum, instrukciók), hogy el tudjuk kezdeni a tervezést.